Mondo Bridal este cel mai nou site din domeniul nuntilor, dedicat 100% viitorilor miri. Site-ul impune un concept stilizat, care reflecta o noua generatie si odata cu ea, nunta anului 2010! Nunta ta este si nunta noastra, si de aceea am reunit pe site tot ce ai nevoie pentru ca nunta ta sa fie exact asa cum ti-ai dorit!

Cu o experienta de peste doi ani in mass-media romaneasca, agentia de presa Mondo News introduce pe piata un produs complet pentru nunta, care ofera viitoarelor miresici informatii obiective si in flux continuu despre tendintele din bridal-fashion, beauty&style, decoratiuni de nunta, aranjamente florale, bijuterii de nunta, receptii matrimoniale, idei de organizare, precum si idei pentru luna de miere, prefatate cu galerii de imagini.

Totodata, Mondo Bridal ofera viitorilor miri o baza de date usor de navigat, completa, care reuneste cele mai importante firme din domeniul nuntilor. Mondo Bridal este un site structurat pe un concept de news obiectiv si bine reprezentat ca si continut (detalii si caracteristici produs + galerie foto).

Dialogul direct cu cititorii nu este nici el omis. Pe forumul online dedicat comunitatii de miresici gasiti sfaturi profesioniste, venite de la specialistii Mondo Bridal sau de la specialistii din industria de profil. De asemenea, se vor realiza dezbateri online pe diverse subiecte de maxim interes.

Pentru ca punem un accent deosebit pe informatie, vom oferi cititirilor Mondo Bridal posibilitatea de a fi la curent cu stirile din tara si din lume direct pe site, dar fara a distrage atentia de la informatiile specifice nuntii. Astfel, agentia de presa Mondo News va implementa serviciul de stiri in flux minut cu minut, titlurile principalelor informatii ale orei ruland in bara de jos a site-ului MondoBridal.ro.

De asemenea, publicatia Mondo Bridal porneste cu un avantaj major: o promovare intensa in cadrul agentiei de presa Mondo News, o echipa redactionala deja formata si implicarea activa la evenimentele/targurile de specialitate inca inainte de a ne fi lansat pe piata. Am fost parteneri media strategici la Expo Ideal Mariaje (Bucuresti - Romexpo), Targul Ghidul Miresei (Bucuresti – Sala Polivalenta) sau Expo FairShow (Constanta – City Park Mall of Constanta).

Mondo Bridal va fi intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti, prin noua viziune pe care o abordeaza pe piata de profil: informatii obiective publicate in timp real, interviuri, idei de organizare, dezbateri interactive, oferte complete, usor de parcurs si un design stilizat.

Mondo Bridal este mai mult decat un site de nunti, este site-ul tau de nunti.  Pentru ca nunta ta este si nunta noastra!

 

 

Mondo News - Ultima ora:
Inchide