Belle Fleur Boutique este poate cea mai chic agentie de organizare de evenimente! 

Echipa noastra de wedding-planneri si designeri floristi poate transforma o zi speciala din viata ta intr-o adevarata feerie. Combinam stiluri avangardiste, contemporane si traditionale cu multa creativitate, lucram aranjamente simple sau sofisticate, confectionate dintr-o gama diversa de texturi si materiale, toate pentru a implini dorinte, pentru a oferi contur si forma visului tau! 

Facilitatile noastre de lucru (birouri, atelier si magazinul din Calea Victoriei 208), policalificarea personalului, precum si cooperarea cu o suita de furnizori de incredere, ne-au permis o buna coordonare a intregului proces de realizare a unui eveniment.
 
Reteta unui eveniment de succes cu Belle Fleur Boutique este data de  pasiunea  pentru  design,  conceptele  inovative,  repsectarea deadline-urilor, inalta calitate a materialelor utilizate, preturile competitive, maestria  in  executie  si  nu  in  ultimul  rand,  colaborarea apropiata cu beneficiarii, furnizorii si coechipierii nostri.
 
Ce gasesti la Belle Fleur Boutique:
 
- aranjamente florale pentru mesele invitatilor si prezidiu;
- buchete de mireasa, nasa si domnisoara de onoare, butoniere si corsaje florale, lumanari cununie, aranjamente auto, sfesnice si stalpisoridin flori proaspete, importate direct din Olanda, Belgia, America de Sud sau Thailanda;
- tiparituri pentru nunta: invitatii, place carduri, meniuri;
- marturii;
- servicii foto-video;
- hostess;
- sonorizare: formatie, DJ, cvartet de coarde;
- entertainment: dansatori- populari, latino sau orientali;
- recuzita: cosuri cu petale, covor rosu, suporti din fier forjat pentru lumanari sau aranjamente florale, cutie de dar, vaze din sticla (cilindru, pahar de martini sau cognac), fete de masa, funde, huse pt scaune, servete, elemente decorative: lumanari, cristale, pene, etc.
 
Te invitam sa cunosti ECHIPA Belle Fleur Boutique care te va ajuta sa iti pui ideile in practica si va sti sa transpuna cerintele tale intr-un eveniment desavarsit:
 
Nicoleta Gherghevici- wedding planner & designer florist
Diana Arama - florist
Gina Vasii - wedding planner
Cristina Lazarescu – wedding planner & marketing manager
Dragos Lazarescu – senior designer
Alexandra Curtuius - designer
Roxana Arama - head of Client service
Adrian Hulei - head of delivery

Unde ne gasesti:

Adresa: Calea Victoriei, nr. 208, sector 1, Bucuresti

 

Telefon: 021.212.50.27 sau 0730.071.317

Email: comenzi@buchet-flori.ro

Site: www.buchet-flori.ro

Mondo News - Ultima ora:
Inchide