In magazinul nostru veti gasi o gama diversificata de bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase. Pietrele sunt montate cu multa maiestrie in aur si argint.

Se spune ca cea mai frumoasa zi este cea in care imbraci rochia alba de mireasa. Dupa cum se stie, albul este simbolul puritatii. Bijuteriile cu perle si diamante, montate in argint si aur alb, completeaza cel mai bine rochia de mireasa. Atat perla cat si diamantul ofera purtatoarei o nota de rafinament, eleganta, reusind sa o puna in valoare, atragand atentia celor din jur.

Pe langa acestea, bijuteriile cu zirconiu (diamant sintetic) sunt de asemenea potrivite pentru a fi purtate in aceasta zi. Cu referire la aceste pietre au circulat diferite mituri care le-au atribuit puteri miraculoase. Acestea sunt simbolul bogatiei, fericirii si prosperitatii materiale, ele regasindu-se in bijuteriile de coroana, precum si in tezaure.

Ne gasiti in magazinele din Roman, situate pe Str. Nicolae Titulescu, Nr.7 A (B-dul Roman Musat Nr. 23) si pe Str. Rahovei, Bl. 3 parter. In Bucuresti ne gasiti pe B-dul Unirii, Nr.6, Bl. 8C, parter. 

Mondo News - Ultima ora:
Inchide