De-a lungul anilor, formatia Blitz Band a acumulat experienta atat in Romania, cat si in strainatate. Cunoscuta ca formatia de la Golden Blitz, cei 4 membri (doua soliste si doi instrumentisti) detin un repertoriu bogat pentru o nunta de poveste.

In 2000 muzica i-a unit si i-a tinut impreuna pana in prezent. Ion Serghei, chitaristul formatiei Blitz Band, marturiseste: "Muzica noastra reuneste melodii celebre, mai vechi sau mai noi. Cantam cu toata dragostea pentru a face oamenii fericiti, cantam pentru cei care se iubesc ... E minunat sa traiesti muzica pe care o canti, sa transmiti mai departe ceea ce simti, sa faci oamenii fericiti ... !".
 
Repertoriul de nunta e ca si un act de creatie, cu piese mai noi sau mai vechi, cu piese care nu mor niciodata: Dragoste la prima vedere, Drumurile noastre toate, Dar-ar naiba-n tine dragoste, Mai tii minte mai draga Marie sau Bordeias, bordei, bordei ... si multe alte piese din muzica usoara romaneasca, straina, cafe concert, populara sau din muzica de petrecere.

Invita-i la nunta ta  si vei avea un regal muzical!

Telefon: 0721. 294. 193

Email: roblitzband@yahoo.com

Mondo News - Ultima ora:
Inchide