Daca va doriti o nunta cum nu a mai avut nimeni, atunci va puteti imagina un decor cu mai mult decat baloane. Cu o decaratiune iesita din comun, o nunta poate fi mai vesela, mai rafinata, chiar excentrica sau pur si simplu ca in povesti.

Spatiul rezervat petrecerii poate fi ambientat cu o gama larga de forme, de la flori, pasari sau personaje mitologice, la elemente abstracte sau cu caracter ecologic. Putem face fata unor provocari diverse, chiar si aceleia de a reproduce atmosfera unui film preferat, indiferent de gen (romance, animatie, science-fiction etc).

Echipa Visual Aesthetic realizeaza scenografie pentru nunti si alte petreceri speciale inca din anul 2004. Protagonistii evenimentelor decorate de noi s-au bucurat de o atmosfera unica, iar filmarile si fotografiile au fost fabuloase.

Daca doriti sa comandati un astfel de proiect, in functie de complexitatea lui (nunta, botez, aniversare, etc) si de dimensiunile spatiului, va rugam sa ne contactati cu cel putin doua saptamani inainte de eveniment. In cazul nuntilor de amploare, in spatii vaste, termenul poate ajunge pana la minimum o luna.

Bucuresti

Telefon: 0724. 953. 173

Email: art@richcat.ro

Site: www.richcat.ro

Mondo News - Ultima ora:
Inchide