2 octombrie 2015, TE VREAU LANGA MINE prezentata de Gabriela Cristea

02.10.2015

Site-ul www.hotweek.ro a prezentat un scurt rezumat al evenimentelor desfasurate vineri, 2 octombrie, in platoul emisiunii TE VREAU LANGA MINE.
 
TE VREAU LANGA MINE 2 OCTOMBRIE 2015. Emisiunea de vineri, 2 octombrie, a show-ului TE VREAU LANGA MINE a debutat cu un paravan care a avut-o in centrul atentiei pe Alina, fosta iubita a lui Toni fiind o prezenta mai vechea a emisiunii care ofera posibilitatea gasirii jumatatii sentimentale.
 
TE VREAU LANGA MINE 2 OCTOMBRIE 2015. Pentru ea a venit Alex un baiat in varsta de 26 de ani, originar din Ploiesti dar care locuieste acum in Capitala. Fost sef bucatar la un restaurant din Ploiesti, Alex era implicat intr-o relatie cu o fata care lucra ca vanzatoare la un supermarchet.
 
TE VREAU LANGA MINE 2 OCTOMBRIE 2015. Dorinta de a face o schimbare in viata lui profesionala, lucru care a dus si la demisia de la locul de munca, dar si desele conflicte avute cu fosta lui iubita au facut din Alex un baiat liber caci tanara cu care se intalnea l-a dat afara din casa in care locuiau impreuna.
 
Stire completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: TE VREAU LANGA MINE, EMISIUNEA TE VREAU LANGA MINE, TE VREAU LANGA MINE KANAL D
Mondo News - Ultima ora:
Inchide