Adela Popescu si Radu Valcan au recunoscut ca sunt iubiti!

12.01.2011

 

Actorii Adela Popescu si Radu Valcan au confirmat, in sfarsit, ca sunt impreuna! Si asta dupa ce presa de scandal a vehiculat fel de fel de scenarii in ultima perioada, cu privire la o posibila relatie intre cei doi.

Adela Popescu a marturisit, in exclusivitate pentru postul Acasa TV, ca are o relatie cu Radu Valcan, coleg cu ea de platou. Iubirea dintre ei tine de ceva timp, mai ales ca s-a nascut pe platourile de filmare. Au petrecut mult timp impreuna la filmari, acesta fiind si punctul de pornire a legaturii dintre cei doi.

Cand si-au dat seama ca sunt indragostiti pana peste cap unul de celalalt, au decis sa fie impreuna nu doar in film, ci si in viata de zi cu zi. Si sunt tare fericiti, dupa cum declara amandoi.

Radu Valcan este protagonistul telenovelei “Iubire si onoare”, unde il interpreteaza pe Amir, al doilea fiu al emirului Hussein care impreuna cu fratele sau mai mare, Aziz, conduce afacerea cu diamante a familiei. Adela Popescu joaca in aceeasi productie, rolul lui Carmen,  o femeie foarte intriganta si lipsita de scrupule.


EXCLUSIV! Pentru prima oara, Adela Popescu si Radu Valcan vorbesc despre relatia dintre ei - VIDEO pe www.acasatv.ro

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: telenovele, ADELA POPESCU, Radu Valcan, adela si radu sunt iubiti, acasa tv, iubit adela popes
Mondo News - Ultima ora:
Inchide