Adelina Pestritu nu vrea sa se casatoreasca cu George!

07.01.2011

Adelina Pestritu nu are de gand sa se marite prea curand, mai ales dupa experienta nefericita a casatoriei cu Liviu Varciu. Frumoasa bruneta are acum o relatie cu George, insa ea a declarat ca nu are de gand sa se marite, potrivit unui interviu acordat showbiz.ro.

Mai mult, Adelina si-a sfatuit iubitul sa nu o ceara prea curand de nevasta, deoarece nu isi doreste sa devina o noua "doamna cutarica".

"George nu m-a cerut de sotie si l-as sfatui sa nu o faca prea curand. Nu imi doresc sa devin o noua doamna "Cutarica". Imi este foarte bine asa cu statutul de domnisoara si cu numele de Pestritu. Varsta perfecta pentru a avea din nou statutul de nevasta...la 32 de ani poate. Desi cred ca mi-ar placea sa stau fara acte toata viata. Poate cand va veni un copil voi face acte, in acest domeniu sunt tare indecisa", a spus Adelina.

"Sincer, in momentul de fata poate e ceva pripit dar chiar pot spune ca mi-am gasit linistea... Insa, in acelasi timp, deschid foarte bine ochii pentru ca si in trecut am spus acelasi lucru si uite ca nu a fost asa... Ne simtim bine impreuna, ne distram, ne intelegem unul pe celalalt si ne sustinem, dar nu vreau sa ma grabesc si sa fac planuri de viitor pentru aceasta relatie... Vreau ca totul sa mearga usor si cu mult cap. Ma bucur ca am trecut printr-un esec sentimental, pentru ca am avut de invatat multe lucruri pe care alte femei nu le invata intr-o viata intreaga. Ma simt o femeie matura, cu picioarele pe pamant.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: adelina pestritu, casatorie, nunti 2011, nunta 2011
Mondo News - Ultima ora:
Inchide