Adelina Pestritu si Roxana Ionescu urca pe podium pentru Mihaela Drafta

13.10.2010

Designerul Mihaela Drafta isi va lansa joi, 14 octombrie, cea mai noua colectie de rochii de seara. Se va intampla dupa miezul noptii in club Princess, iar invitate speciale vor fi Roxana Ionescu si Adelina Pestritu.

Dupa o perioada de absenta de pe catwalk si dupa o noua despartire de fostul sau sot, Liviu Varciu, Adelina nu scapa niciun prilej de a reveni in atentia publicului, pentru a-si pastra celebritatea.

Roxana Ionescu - fosta Mama Natura - va pasi si ea pe podium alaturi de Adelina Pestritu. Fosta vedeta tv mai este implicata, pe langa modelling si televiziune, intr-un nou proiect de promovare al albumului muzical al lui Phelipe. Ea a realizat si un pictorial sexy, in care apare goala.

Colectia Vip Night by Mihaela Drafta va aduce pe scena si alte nume sonore precum Alexandra Coman (rol principal in "Narcisa salbatica"), Georgiana Tudor (prezentatoare City Bingo), Daniela Aciu (Miss Universe 2009), Denisa Tanase, Simona Iftimi, Andreea Ilie, Simona Constantin, Nicoleta Tupea, noul val de manechine de top din Romania.

In public se vor afla si Daniela Crudu, Raluca Ogica si Alexandra Voda (ex Dolls).

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: adelina pestritu, mihaela drafta, roxana ionescu, rochii de seara, colectii rochii de seara 2011
Mondo News - Ultima ora:
Inchide