Adrian Petrache si Mihaela s-au casatorit! Nas le-a fost actorul Horatiu Malaele!

20.06.2011

 

Discretie maxima, nasi cu nume sonore si bodyguarzi care n-au lasat nici musca sa intre in restaurantul Parco dei Principi din Herastrau - asa si-a organizat nunta milionarul Adrian Petrache, care si-a oficializat sambata relatia cu femeia visurilor lui. Afaceristul poreclit Sefu s-a prezentat la fericitul eveniment aratand, gratie unor operatii estetice, mai tanar ca niciodata.
 
Milionarul Adrian Petrache, poreclit Sefu, a decis sa-si refaca viata, aleasa inimii fiind Mihaela, fosta angajata a salonului de infrumusetare Gett's Hair Studio Marriott, despre care Cancan a dezvaluit inca de luna trecuta ca urmeaza sa devina doamna Petrache cu acte in regula. Dupa ce s-a combinat cu Adrian Petrache, Mihaela a plecat de la Gett's, dar cu ajutorul sotului va deschide in curand un salon de hair-style in zona de nord a Capitalei, urmand sa devina partenera cu fosta ei patroana, Geta Voinea.

Nunta afaceristului care este considerat unul dintre cei mai bogati si influenti romani a fost organizata in mare secret, la restaurantul Parco dei Principi din Herastrau, care ii apartine. 

 
Sambata, "Sefu'" s-a infatisat in fata celebrilor sai invitati cu un chip radios si... vizibil intinerit. Cancan a aflat ca, printre pregatirile de nunta, euromilionarul a apelat si la chirurgia estetica, la o clinica din strainatate, unde s-a "ajustat" din cap pana-n picioare. Operatiile au fost efectuate in Occident si recuperarea a durat cateva luni. De altfel, Petrache nu este la primele interventii chirurgicale de gen, el suferind un proces de intinerire si in urma cu cativa ani.

Citeste mai mult despre nunta lor si vezi video in Cancan.

Sursa foto: cancan.ro

Sursa: Cancan

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, cununie, nas, Adrian Petrache, Horatiu Malaele
Mondo News - Ultima ora:
Inchide