Adrian Rugina, eroul din Colectiv care a salvat cinci vieti din infern

02.11.2015

Adrian Rugina este eroul din Club Colectiv care a murit pentru ca au salvat. Nascut la Piatra Neamt, Adrian Rugina era sunetistul trupei Bucovina si membru al trupei Bucium, fiind cunoscut in bransa pentru evenimentele pe care chiar el le organiza. Adrian Rugina a absolvit la Academia de Studii Economice, dar nu a renuntat in niciun moment la pasiunea pentru muzica. Vezi pe hotweek.ro toate stirile despre tragedia din club Colectiv.

Adrian Rugina a reusit sa se salveze din clubul mortii, insa ajuns afara, a constientizat gravitatea incendiului. A revenit in club Colectiv, de unde a mai salvat inca cinci vieti. Din pacate, la un moment dat Adrian Rugina nu a mai iesit. Si-a pierdut viata in timp ce dadea altora sansa sa traiasca. Fusese doborat de fum si flacari. Adrian Rugina murit asfixiat.

Artista Sore a facut declaratii impresionante despre Adrian Rugina, tobosarul decedat la Colectiv.

Catalina Ionita si Mihai Alexandru au murit impreuna in Colectiv, asa cum visau sa traiasca

"El este unul dintre eroi... A reusit imediat să iasă teafăr din club, apoi a intrat înapoi să ajute la salvarea altor vieți, și n-a mai ieșit viu. Am aflat despre moartea lui de la prietenii noștri comuni. Sunt afectată de tot ce s-a întâmplat", a declarat Sore pentru Ziarul Ring.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 30 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

Adrian Rugina, in memoriam

In memoria lui Adrian Rugina, organizatorii Festivalului Rock‘N’Iasi 2015 au decis sa anuleze evenimentul in memoria tinerilor morti in club Colectiv. Organizatorii festivalului nu au mai putut continua, cu atat mai mult cu cat il cunosteau personal pe Adrian Rugina.

Citeste mai mult aici si vezi galerie foto cu Adrian Rugina

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: hotweek.ro, club colectiv, adrian rugina, morti colectiv, incendiu colectiv, a murit adrian rugina, video adrian rugina
Mondo News - Ultima ora:
Inchide