Alexandra Stan ft. Carlprit - One Million. VIDEO

07.12.2011

Peste 5 decoruri diferite, numeroase tinute si foarte multe ore petrecute in platou, cam asa au decurs filmarile celui mai nou videoclip al Alexandrei Stan. Aceasta a filmat clipul pentru piesa “1.000.000” feat. Carlprit, artistul german cu care Alexandra a colaborat pentru noul single. 

“Videoclipul nu are nicio poveste pentru ca este unul de imagine, urmarind pas cu pas scenariul bine pus la punct de regizorul Iulian Moga, alaturi de care lucrez deja de multa vreme. M-am simtit extrem de bine la filmari, ca de fiecare data, chiar daca a fost usor obositor consider ca nimic nu e prea greu atunci cand faci exact ceea ce-ti place.” ne-a spus Alexandra.

In ciuda programului foarte incarcat, Alexandra si-a pestrecut peste 30 de ore in Bucuresti, filmand la foc continuu clipul piesei “1.000.000”, ce urmeaza sa fie lansat in curand. Realizarea clipului intr-un studio din Bucuresti a fost un prilej foarte bun pentru o intalnire a Alexandrei cu presa, in timpul filmarilor artista acordand o multime de interviuri jurnalistilor prezenti la locatie. 

Foto: Andrei Nemirschi 

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: alexandra stan, one million, videoclip alexandra stan
Mondo News - Ultima ora:
Inchide