Alexandru Ciucu: Cea mai scumpa tinuta a costat 2.300 de euro si a fost facuta pentru un om de afaceri din domeniul imobiliar

27.05.2011

Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, a vorbit despre profilul clientului sau si despre vestimentatiile pe care le realizeaza. Furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei a declarat, pentru Wall-Street.ro, ca cea mai scumpa tinuta creata a costat 2.300 de euro si a fost achizitionata de un om de afaceri din domeniul imobiliar.

“Una dintre cele mai scumpe tinute vandute a fost una de ceremonie cuprinzand redingota vesta, pantalon, camasa si lavaliera toate din matase si a costat 2300 de euro. Clientul respectiv lucra in domeniul imobiliar. Cel mai scump costum business vandut a costat 1900 de euro fiind dintr-o tesatura de colectie de la Zegna. Cel pentru care l-am croit este avocat”, a declarat Alexandru Ciucu.

Detinatorul singurului atelier de costume Premium din tara a mai spus ca executia unui costum dureaza intre doua si sase saptamani. “Dintre costumele de ceremonie, redingota are cea mai mare cerere deoarece numai in atelierul nostru acest obiect vestimentar se poate executa  la comanda din tesaturi dedicate. In ceea ce priveste costumele business, cele mai cautate sunt cele din lana cu mohair pentru au un tuseu placut si nu se sifoneaza”, a mai spus Alexandru Ciucu.

Sursa foto: raduborcea.wordpress.com

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: costume barbatesti, ALEXANDRU CIUCU, Casa Regala, designer Casa Regala, costume miri
Mondo News - Ultima ora:
Inchide