Alexandru Ciucu si Alina Sorescu doresc sa mai aiba copii

15.11.2014

Cunoscutul designer Alexandru Ciucu a acordat un interviu postului Prima TV in care vorbeste despre viata sa de familie, alaturi de Alina Sorescu, dupa nasterea micutei Elena Carolina.
 
Cei doi parinti nu simt deloc ca viata lor a devenit mai dificila odata cu responsabilitatea cresterii fetitei. Dimpotriva Alexandru Ciucu si Alina Sorescu traiesc cea mai fericita perioada a vietii si se simt mai impliniti ca oricand . 
 
Mai mult decat atat, cuplul viseasaza la mai multi copii, designerul neascunzand faptul ca si-ar mai dori inca doi urmasi: o fata si un baiat.
 
 
"Este cel mai frumos rol din viata mea si cea mai frumoasa ipostaza. Ma simt fericita si implinita de cand a aparut Elena Carolina in viata mea. Nu vrem sa ne oprim aici, vrem sa-i mai facem si alti fratiori. Viata de tatic de fata este una implinita. Ea isi aduce acel ceva pe care eu il uitasem. Este dramul ala de copilarie pe care il pierdusem in viata mea. Este destul de greu sa fii parinte, e multa munca, dar o luam treptat si ne descurcam. Vreau si alti copii pe viitor. Cred ca daca as avea 2 fete si un baiat, ar fi ideal", a declarat designerul la Prima TV.
Citeste si despre: ALINA SORESCU, ALEXANDRU CIUCU, ALEXANDRU CIUCU SI ALINA SORESCU, CREATIE ALEXANDRU CIUCU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide