Alin Vaduva de la X Factor nu poate vorbi - VIDEO

25.11.2011

Alin Vaduva, unul dintre concurentii X Factor, ar putea sa-si ia adio de la scena, cu putin inainte de marea finala. Din cauza unei raguseli, tanarul nu poate vorbi in acest moment si se pare ca problema este una foarte serioasa.

Concurentii de la X Factor sunt alaturi de Alin Vaduva si spera sa treaca cu bine peste problemele medicale cu care se confrunta zilele acestea. 

Iubit de juriu si de public deopotriva, Alin a reusit sa ridice sala in picioare la fiecare aparitie. Glasul lui a reusit sa uimeasca publicul chiar si atunci cand era gripat. Numai ca se pare ca nu a fost vorba doar despre o simpla raceala. Alin a acuzat probleme de sanatate si a ajuns la spital, iar verdictul dat de medici l-ar putea impiedica sa isi continue parcursul pe scena X Factor. 

Alin Vaduva ar avea o problema de sanatate despre care nu se stie inca daca poate fi rezolvata doar prin tratament medicamentos. In aceste conditii, Alin ar putea fi marele absent al galei de sambata.


Mentorul sau, Adrian Sina, este foarte ingrijorat cu privire la situatia lui Alin. El a declarat la Acces Direct ca medicii sunt rezervati in a da un verdict clar in ceea ce priveste problema lui Alin, in acest moment efectuandu-se investigatii in continuare. Cert este ca in acest moment Alin nu poate vorbi.
 
"Acum nu poate vorbi. Medicii sunt rezervati in a da un verdict clar. La momentul acesta nu putem spune ce se intampla. Alin Vaduva este in stare critica si nu vreau sa ma gandesc la faptul ca nu ar mai putea canta. In momentul de fata nu ca nu poate canta, nu poate vorbi. E clar intr-o stare critica. Speram in ceva mai bine. Desi in weekend a cantat bine, se pare ca raguseala nu-l lasa nici macar sa vorbeasca. Nu si-a repetat deloc piesa pe care o are si e una foarte grea, pe care nu a mai cantat-o. E intr-o stare critica, noi l-am incurajat. Speram sa fie bine", a declarat Adrian Sina la Acces Direct.

La doar 26 de ani, Alin Vaduva a reusit sa ridice sala in picioare la fiecare aparitie a sa pe scena X Factor. Glasul lui a uimit de fiecare data publicul, iar interpretarile sale ale unor piese precum "You can leave your hat on" sau "I need a dollar" au starnit ropote de aplauze, dar si aprecierile juriului.

Sursa foto-video: Antena 1

 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: x factor, concurenti x factor, Alin Vaduva
Mondo News - Ultima ora:
Inchide