Alina Neacsu din Leresti - Concurenta Miss fata de la tara

04.04.2011

Alina Neacsu este din Leresti (Campulung Muscel), are 18 ani si concureaza cu incredere in emisiunea Miss fata de la Tara de la Prima TV.

Alina a fost aleasa de Dana Savuica si este considerata consiliera in orice problema pentru prietenii ei. Ii plac plimbarile in natura si adora marea.

Pentru concurentele Alina, Dorina, Elena, Georgiana, Loredana si Mihaela venirea in cantonament in Bucuresti inseamna o perioada in care vor avea de trecut noi probe date de vedete.

De luni pana sambata, fetele vor fi supuse la cate un test. Pe baza prestatiei lor, dar si a evaluarii personale, fiecare vedeta va acorda fetelor puncte de la 1 la 5. Notele vor fi sigilate in plicuri pe care Andreea Raicu le va deschide in ultima zi a saptamanii, cand vom afla clasamentul. Fata clasata pe ultimul loc poate sa fie eliminata chiar din prima saptamana, daca nu a reusit sa acumuleze cel putin 10 puncte.

Gina Pistol va testa determinarea fetelor intr-o sala de sport, Aurelian Temisan le va provoca la o proba urbana, Dan Bordeianu le va testa abilitatile in bucatariei, Dana Savuica le va initia in shopping-ul contra-cronometru, Alex Velea le va da o proba rurala, care sa le aminteasca de satele lor, iar Andrei Duban le va testa simtul umorului.

Daca vreti sa vedeti cum se vor descurca fetele la probele din Bucuresti, nu pierdeti “Miss fata de la tara” in fiecare luni, de la ora 20:30, la Prima TV.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: miss, Alina Neacsu, Miss fata de la tara, concurente, prima tv
Mondo News - Ultima ora:
Inchide