Alina Sorescu, Alexandru Ciucu si Mitica Dragomir au participat la petrecerea Zilele Miresei

24.10.2010


Multa lume buna s-a reunit, sambata seara, la petrecerea Zilele Miresei, care a incununat targul de nunta organizat de Ghidul Miresei la Crystal Palace Ballrooms din Capitala. La petrecerea, care a inceput putin dupa ora 20.00, au participat furnizori de servicii de nunta, designeri, dar si o serie de vedete care au incantat publicul.

Printre invitatii de seama ai evenimentului s-au numarat Alina Sorescu si sotul ei, Alexandru Ciucu, Elena Gheorghe, care a facut un show de senzatie timp de o ora, precum si seful LPF, Dumitru Dragomir, care a inmanat premiul cel mare, care a constat intr-o nunta gratuita intr-unul din saloanele Crystal Palace Ballrooms. La petrecere a mai participat si Willmark.

Toata lumea s-a simtit bine, a dansat si a savurat colectiile de rochii de nunta pe 2011. Va prezentam mai jos cateva fotografii de la eveniment.

Foto: Mondo Bridal

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: ALINA SORESCU, ALEXANDRU CIUCU, rochii de mireasa 2011, Zilele Miresei, rochii de seara 2011, Dumitru Dragomir, petrecere Zilele Miresei
Mondo News - Ultima ora:
Inchide