Alina Sorescu si Alexandru Ciucu se casatoresc in septembrie

24.06.2010


Cantareata Alina Sorescu si designerul Alexandru Ciucu se casatoresc! Fericitul eveniment va avea loc in luna septembrie a acestui an, la un restaurant de lux din Bucuresti.

Alina Sorescu este cunoscuta drept cea mai cuminte fata din showbiz, nefiind implicata in prea multe relatii. Frumoasa cantareata si prezentatoare s-a logodit cu Alexandru in octombrie 2009, iar acum, cand mai are doua luni pana va imbraca rochia de mireasa, este teribil de emotionata. Are si de ce, pentru ca designerul si afaceristul Alexandru Ciucu, patronul magazinului pentru barbati "Tata si Fiul" abia asteapta sa o ia de sotie.

"O iubesc foarte mult pe Alina si era firesc sa ajungem sa ne casatorim. Avem emotii cu privire la marele eveniment, insa, suntem siguri ca va iesi perfect", a declarat el pentru Click!

Alina Sorescu a realizat recent o sedinta foto pentru o publicatie din domeniul nuntilor, pentru a intra in atmosfera specifica marelui eveniment. Sedinta foto a durat o zi si a fost realizata la Palatul Stirbei. Alina s-a declarat fermecata de rochiile pe care le-a imbracat.

“Pentru Alina, sedinta foto a fost o binevenita repetitie, avand ocazia sa probeze multe modele de rochie de mireasa. I-au placut atatea, incat acum ii e foarte greu sa se hotarasca asupra celei pe care o va purta in ziua cea mare", ne-a mai spus Ciucu.

Nunta va avea loc la toamna, in septembrie, la un restaurant de lux din Capitala si va avea peste 200 de invitati de seama din lumea showbiz-ului.

Sursa foto: Ghidul Miresei, Click

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: nunti 2010, nunti 2011, ALINA SORESCU, ALEXANDRU CIUCU, nunta Alina Sorescu, nunta Alexandru Ciucu, mireasa Alina Sorescu, casatorie Alina Sorescu, nunti vedete
Mondo News - Ultima ora:
Inchide