Alina Vidican a purtat o rochie de mireasa de un alb imaculat - Video

28.08.2011

Cristi Borcea, unul dintre actionarii echipei Dinamo, si Alina Vidican au avut parte de o nunta ca-n povesti. Nu au lipsit invitatii de marca, extravaganta si, bineinteles, momentele memorabile! In total, nunta a costat 1 milion de euro!

UPDATE 18: 20 Cristi si Alina s-au cununat religios. Alina a purtat o rochie de un alb imaculat, foarte umflata si cu multa dantela!  

Intr-un elegant costum alb, cu papion rosu, Cristi s-a ridicat la inaltimea momentului! La iesirea din biserica, cei doi miri au fost intampinati cu fluturi, dupa care au pornit spre complexul din Otopeni, unde va avea loc, la propriu, o petrecere de milioane! 

UPDATE 17:00 Cea mai asteapta nunta a anului este si cea mai stralucitoare! Cristi si Alina Borcea au defilat impreuna spre altar printre mii de blitzuri. Intr-un costum mai alb decat rochia miresei, Borcea si-a condus viitoarea doamna spre soborul de preoti care le-a unit destinele in fata lui Dumnezeu. Zambitori si stralucitori, insurateii au avut emotii uriase in momentul in care cineva a calcat, din greseala, pe trena uriasa a Alinei.

Numai verighetele costa cat un apartament si doua masini: 80 de mii de euro! Apoi, superba rochie pe care Alina Vidican a purtat-o in fata altarului a fost croita de designerul preferat al lui Beyonce, ZUHAIR MURAD. Tot el l-a imbracat si pe ginerica. 20.000 de euro pentru rochia de mireasa, 15.000 pentru costumul lui Cristi Borcea! Limuzina cu ajutorul careie mireasa a ajuns la altar l-ar face pana si pe Al Capone sa roseasca de invidie...

Afla ultimele noutati de la nunta lui Borcea in sectiunea Nunti Vip a site-ului Antena 1. 

Sursa foto: Libertatea

Sursa: Antena 1 - Nunti VIP

Citeste si despre: NUNTA, mondobridal, rochie de mireasa, alina vidican, nunta borcea, borcea, alina vidican mireasa
Mondo News - Ultima ora:
Inchide