Amelia Deac a castigat concursul Miss Teen Diamanza organizat la Montreal

21.06.2010

O adolescenta de origine romanca stabilita in Canada a castigat un concurs de frumusete la Montreal. Amelia Deac, in varsta de 16 ani, a fost desemnata Miss Teen Diamanza in cadrul concursului organizat de Agentia de Modeling Diamanza din Montreal, relateaza Mediafax.

Amelia a va obtine un portofoliu gratuit din partea agentiei, dar si sfaturi din partea specialistilor care o vor consilia atat inainte, cat si dupa sedinta foto. In cazul in care agentia va considera oportun, este posibil sa o angajeze pe Amelia, la fel cum a procedat si cu alte participante la editiile anterioare ale concursului.

Amelia Deac s-a nascut la Bistrita si in urma cu cateva saptamani a transmis o scrisoare publicatiilor din judetul in care s-a nascut prin care le cere romanilor sa o voteze pentru a reusi sa castige concursul.

"Sunt originara din Bistrita, cu cetatenie romano-canadiana. Am 16 ani, sunt eleva a Colegiului International Saint-Louis din Montréal. Pe langa studiu, principalele mele pasiuni sunt artele plastice si dansul. Recent, am fost selectionata sa particip in semifinala concursului Miss Teen Diamanza 2010, un concurs organizat de Agentia de Modeling Diamanza din Montréal care a inceput pe data de 1 iunie 2010. Competitia si dorinta mea de a iesi castigatoare m-a determinat sa fac apel la toti cei care cred ca merit un vot din partea lor", a scris Amelia.

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: amelia deac, romanca Miss Teen Diamanza, romanca miss montreal, romanca miss canada, canada, concurs de frumusete
Mondo News - Ultima ora:
Inchide