Anca Turcasiu si-a cunoscut sotul in Statele Unite

04.12.2013

Anca Turcasiu ramane aceeasi prezenta pe cat de distinsa, pe atat de discreta, in showbiz-ul romanesc. Frumoasa cantareata, acum in varsta de 43 de ani, a fost invitata in emisiunea moderata de Teo, la Kanal D.
 
Au fost abordate si subiecte referitoare la casnicia alaturi de Cristian Georgescu, cunoscut medic stomatolog. Anca Turcasiu l-a cunoscut pe acesta in urma cu 17 ani, in timpul unui turneu in SUA, alaturi de alti artisti de renume precum Stela Popescu, Alexandru Arsinel si regretatul Jean Constantin.
 
Chiar Stela Popescu a fost ce acare le-a facut cunostinta celor doi, Anca Turcasiu fiind fascinata inca de la prima intalnire de cel care avea sa-i devina sot.
 
Cei doi, au implinit deja 15 ani de casnicie, lucrurile mergand intre ei, mai bine ca oricand.
 
Cunoscuta artista a tinut sa-i contrazica pe cei rautacosi care vedeau in lipsa verighetei, de pe degetul Ancai, ca un semn clar al unui iminent divort.
 
Realitatea este ca a fost o intelegere intre cei doi de a nu se mai afisa in public cu verighete la mana, deoarece Cristian Georgescu era incomodat, in munca sa, de prezenta inelului, natura meseriei cerand-i sa poarte manunsi de protectie pe care le schimba de mai multe ori pe zi.
 
In schimb, cei doi soti au decis sa poarte, pe inelare, dpoua snururi rosii, ca simbol al casatoriei lor fericite.
Citeste si despre: ANCA TURCASIU, NUNTA ANCA TURCASIU, ANCA TURCASIU SI CRISTIAN GEORGESCU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide