Andra si Maruta si-au botezat baietelul la o biserica din centrul Capitalei - Video

20.06.2011

Andra si Maruta si-au botezat baietelul, duminica, la o biserica din centrul Capitalei, in prezenta familiei si a catorva prieteni apropiati. Sotii Maruta i-au ales ca nasi pe Arpad Paszkany si Ana Maria Feher.

Micutul David Alexandru, in varsta de trei luni, a fost foarte cuminte la slujba de crestinare. El a scos doar cateva scancete atunci cand preotul l-a bagat in cristelnita. "Am avut noroc ca David a fost cuminte si nu a plans", a spus Catalin Maruta la iesirea din biserica. "Avem un bebe extrem de cuminte si nu a plans aproape deloc; doar putin, cand l-au bagat in cristelnita. Noi, insa, am fost foarte emotionati, mi-au curs toata ziua ochii de emotie", a marturisit si Andra, care a plans alaturi de sotul ei la slujba de crestinare. 

Imbracata intr-o rochie ivoar, aleasa la sugestia stilistei personale, Dana Budeanu, si incaltata cu pantofi cu tocuri de 14 centimetri, Andra a mers sa se schimbe inainte de a ajunge la petrecerea programata pentru ora 18.00.

Familia Maruta a sarbatorit boteztul baietelului la un local din Otopeni, in compania a 300 de invitati. S-a servit miel si purcel la protap, dar si ciocolata belgiana. Atmosfera a fost intretinuta de Holograf, formatia din Clejani si de Niculina Stoican. 

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: biserica, Andra, botez, Maruta, Arpad Paszkany, Ana Maria Feher
Mondo News - Ultima ora:
Inchide