Andreea Balan este banuita ca s-ar fi casatorit in secret cu Michael

16.11.2014

Cunoscuta vedeta Andreea Balan are parte de o viata plina de neprevazut. Dupa mediatizata despartire de Keo, a urmat o la fel de mediatizata relatie cu Michael, un puscas marin american.
 
Relatia dintre Andreea si Michael decurge foarte bine insa ultimele zvonuri aparute in presa mondena intrec orice asteptare. 
 
Se speculeaza asupra unei fotografii in care cantareata apare cu un inel pe degetul inelar, multi considerand ca este vorba despre o verigheta.
 
Se cunoaste marea dorinta a Andreei de a-si intemeia o familie si de a avea cat mai repede un copil. A fost si motivul despartitii de Keo care parea a avea alta percepte asupra relatiei avute cu Andreea timp de opt ani.
 
VERIGHETA ANDREEA BALAN
 
"Porti verigheta... Deja presa spune despre o casatorie in secret. Daca e asa , atunci 'Casa de piatra!' ", "Ai verigheta ? Te-ai casatorit sau logodit?" sunt doar cateva dintre comentariile primite de Andreea Balan.
 
Andreea Balan si Michael formeaza un cuplu din vara acestui an. Cei doi s-au cuplat la scurt timp dupa ce cantareata a incheiat relatia de 8 ani cu Keo, din motive de infidelitate.
Citeste si despre: ANDREEA BALAN, NUNTA ANDREEA BALAN, ANDREEA BALAN SI MICHAEL, CASATORIE ANDREEA BALAN MICHAEL
Mondo News - Ultima ora:
Inchide