Andreea Cristea, solista din trupa Datina, se va casatori in luna mai cu Vali

21.01.2011

Andreea Cristea, solista din trupa Datina, se va casatori in primavara acestui an cu logonicul ei, Vali. Artista a fost ceruta in casatorie de Vali dupa o relatie de aproape 8 ani. 

Cererea in casatorie a fost foarte romantica si a luat-o prin surprindere pe Andreea. Totul s-a intamplat pe plaja, la Navodari, desi vremea nu a fost tocmai prielnica.

Vali i-a spus Andreei ca trebuie sa ajunga de urgenta la Constanta pentru a inmana personal un plic si a rugat-o sa il insoteasca. Ajunsi pe plaja din Navodari, Vali i-a inmanat Andreei o scoica de mare care avea in interior ascuns un inel de logodna.
 
"A fost un moment foarte romantic, desi nu ii prea sta in fire lui Vali. Mi-a zis ca trebuie sa plece in interes de serviciu pana la Constanta sa lase un plic... si am mers si eu. Cand am ajuns , am mers pe plaja noastra preferata... a cautat o scoica frumosa , mi-a pus inelul in ea dupa care a venit la mine.. s-a pus in genunchi si m-a cerut de sotie. A planuit totul din timp astfel ca dupa ce am zis ‘Da!' au aparut si cei mai buni prieteni ai nostri cu un mare buchet de flori. Sunt foarte fericita si ii multumesc din suflet pentru gestul frumos!", povesteste Andreea, citata de Antena 1.
 
Nunta solistei din trupa Datina va avea loc in luna mai a acestui an.

Sursa foto: Antena 1

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, nunti 2011, rochie de mireasa, Andreea Cristea, trupa Datina
Mondo News - Ultima ora:
Inchide