Andreea Mantea, din nou in Playboy America! Pictoriale cu frumoasa romanca, reunite intr-o sectiune speciala!

21.06.2010


Frumoasa Andreea Mantea este romanca preferata a celor de la Playboy America! In urma cu aproximativ doi ani, Andreea a pozat intr-un pictorial incendiar pentru Playboy, insa chiar si dupa atata timp, bruneta noastra este in continuare considerata una dintre cele mai frumoase romance care au ajuns in paginile celebrei reviste pentru barbati.

In urma cu un an, Andreea Mantea a fost invitata in America pentru un pictorial la resedinta din Los Angeles a lui Hugh Heffner, iar formele ei apetisante se pare ca i-a cucerit definitiv pe americani.

Potrivit Click, dintre toate romancele care au fost la Playboy America si cele care au pozat pentru editia din Romania a revistei, Andreea Mantea a fost selectionata ca cea mai de seama reprezentata a tarii noastre pentru o sectiune speciala a site-ului global Playboy.

Denumita Staycation (o combinatie fortata dintre stay – a sta pe loc si vacation – vacanta) este o inventie a celor de la Playboy America prin care isi invita utilizatorii sa calatoreasca virtual prin Europa si sa vada cele mai frumoase femei din Europa, mai noteaza Click.

Sursa foto: Playboy

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Andreea Mantea, Andreea Mantea in Playboy, pictorial Andreea Mantea, Playboy America
Mondo News - Ultima ora:
Inchide