Andreea Podarescu a enervat-o la culme pe Raluca Podea. Video

03.11.2011

Scandal imens in lumea asistentelor sexy! Andreea Podarescu a enervat-o la culme pe colega de scaunel, Raluca Podea, fiind lovita in direct cu florile din decor! Cele doua au continuat razboiul si la Un Show Pacatos.

Cand doua asistente sexy incep un razboi, nimic nu le mai poate opri. Celebrele "statatoare" pe scaunel la un post tv, Andreea Podarescu si Raluca Podea, au fost la un pas de a se lua la bataie in direct. De la ce a pornit cearta, nici ele nu prea stiu, dar asta nu conteaza! Cert este ca scandalul le-a adus din nou in prim plan.

Pentru a clarifica situatia, cele doua razboinice au fost invitate la Un Show Pacatos. Insa, in loc de a-si vorbi decent, au preferat sa faca un circ ieftin, tipic vedetelor de mana a doua. "Nu ne tragem de sireturi, ai grija cum vorbesti. Mie nu-mi place sa ma balacaresc in direct", a amenintat-o Andreea pe blonda, insa fara efect. "Stai linistita ca faci infarct. Ce fata de scorpie ai", a replicat Raluca, dupa care a incercat sa-i traga o palma fostei colege!

Cat despre impacare, nici nu se pune problema! "Doar daca te pui in genunchi si imi ceri scuze", a incercat Andreea sa o ademeneasca pe rivala, insa degeaba.

Sursa video-text: Antena 1

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: Raluca Podea, Un Show Pacatos, Andreea Podarescu, asistente tv
Mondo News - Ultima ora:
Inchide