Andreea Runceanu de la trupa Amadeus a primit cadou de ziua ei un weekend romantic la Londra

23.06.2010


Andreea, din trupa Amadeus, si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de colegele si prietenii ei. “Cred ca a fost primul an in care nu am avut concert de ziua mea, asa ca am profitat si am petrecut-o foarte frumos, incepand chiar cu o zi inainte!”.

Desi are o viata profesionala plina, Andreea reuseste sa mentina un echilibru intre familie si trupa. Considera ca este foarte important sa petreaca cat mai mult timp cu baietelul ei de doi ani, Ianis, asa ca isi organizeaza ziua in asa fel incat sa aiba timp sa iasa cu cel mic in parc sau sa-i citeasca seara povesti.

Are o familie foarte frumoasa si nu scapa nicio ocazie sa spuna cat de fericita este. Sotul ei o sprijina mult si o rasfata cu surprize.

“Imi plac foarte mult musicalurile si imi doream mult sa vad un spectacol pe una din scenele mari ale lumii, asa ca Alexandru mi-a facut cadou un weekend prelungit, in doi, la Londra si bilete la Mamma Mia. O sa mergem in iulie, pentru ca intentia sotului meu de a-mi face surpriza si a ma lua pe sus direct spre aeroport a fost spulberata de o filmare la care promisesem ca ma duc.”

Fetele de la Amadeus lucreaza intens la finalizarea unui proiect inedit, care va face furori in cluburi vara aceasta.

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: vedete, Londra, Andreea Runceanu, Amadeus, oferte turism Londra, cluburi Londra, zile de nastere
Mondo News - Ultima ora:
Inchide