Angelina Jolie, surprinsa cu... celulita la premiera din Japonia! Foto

27.07.2010


Frumoasa actrita Angelina Jolie are celulita! N-am fi crezut daca n-am fi vazut! Imaginile au fost surprinse de paparazzi tocmai la premiera celui mai recent film care a avut loc in Japonia.

La premiera din Japonia a celei mai recente pelicule in care joaca, Angie a lasat culoarea rosie, pe care a purtat-o la Moscova si a revenit la culoarea care a facut-o celebra in lumea modei.

Angelina nu este o femeie neingrijita, chiar daca a trecut peste doua nasteri. Senzuala actrita reuseste sa impresioneze chiar si dupa o nastere cu gemeni, iar micile imperfectiuni care incep sa apara sunt scuzabile. Oricum, trupul vedetei este bine intretinut prin sport.

Angelia a promovat, in Japonia, filmul “Salt”. In ciuda calatoriei lungi, vedeta si-a luat copiii cu ea in Japonia. In timp ce gemenii Knox si Vivienne au ramas cel mai probabil cu Brad, Shiloh, Zahara, Maddox si Pax au insotit-o pe mama lor tocmai in Asia.

Sursa foto: Guliver/Pro TVSursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Angelina Jolie, celulita Angelina, frumusete, filmul Salt, foto Angelina Jolie, copii Angelina, Angelina in Japonia
Mondo News - Ultima ora:
Inchide