Anul Iepurelui de Metal - Previziuni: Un an cu noroc in casatorii!

03.02.2011

Chinezii din intreaga lume s-au intrecut in parade traditionale. La miezul noptii au intrat in noul an, cel al Iepurelui de Metal.

Un spectaculos foc de artificii a luminat cerul capitalei Beijing. Anul nou, dupa calendarul chinezesc, nu s-a sarbatorit insa doar in China. A fost o zi speciala si pentru mii de oameni din Filipine, unde traiesc peste un milion de imigranti chinezi.

In Japonia, ceremonia a fost una mai deosebita si a inclus acrobatii, muzica pop, dar si traditionalul dans al dragonului. "Am simtit acelasi lucru pe care l-as fi simtit daca as fi fost acasa, in orasul meu natal. Asadar, sunt foarte fericit si impresionat", a spus un chinez stabilit in Tara Soarelui-Rasare.

Potrivit astrologilor, Anul Iepurelui e cu noroc pentru celibatari, pentru ca anunta multe casatorii. Pe plan politic, va fi un an bun pentru Presedintele Chinei, dar nu si pentru cel american, care va reusi putin din ce si-a propus, spun astrologii. Tot ei prezic si catastrofe naturale, in mai multe parti ale lumii.

Sursa foto-video: Antena 1

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, nunti 2011, mondobridal, Anul Iepurelui, previziuni 2011, zodiac chinezesc, china
Mondo News - Ultima ora:
Inchide