Augustin Viziru si Aurora Tonea la Dansez pentru tine 2011, sezonul 11 - Video

10.04.2011

 

Augustin Viziru va dansa in competitia Dansez pentru tine cu Aurora Tonea care isi doreste sa lupte pentru familia ei zguduita de drame si neputinte. Parintii Aurorei s-au certat mult cand aceasta era copil, iar din cauza alcoolului, ea si sora ei asistau la scene de groaza, pline de violenta si vorbe urate de care avea parte mama lor.
 
Dupa ani de chin, mama aurorei a decis sa-si paraseasca sotul, iar Aurora a incercat sa-I fie alaturi in noua viata. Mama ei a intalnit un barbat bun alaturi de care a construit o familie armonioasa in care a aparut si un copilas, Mario care a dat sens si veselie vietii lor. In timp ce Aurora era plecata la munca in Olanda, in viata mamei ei se petrecea o mare tragedie. 

VEZI AICI ECHIPA COSTIN SFORARU - MADALINA CORDUNEANU
 
Sotul ei, tatal lui Mario, a murit lovit de fulger si a lasat in urma fara niciun sprijin o femeie indurerata si un baietel de 5 luni. Cand a revenit in tara, Aurora abia si-a mai recunoscut mama care era distrusa atat fizic, cat si psihic. S-a imbolnavit pe sistem nervos, a facut o depresie foarte urata si nu a mai putut locui in casa unde isi gasise linistea deoarece omul care ii oferise dragoste nu mai exista. 
 
S-a mutat la mama ei care putea sa mai aiba grija si de cel mic si sa o sustina moral si pe mama Aurorei, insa dupa putin timp, batrana a murit lasandu-i din nou singuri pe cei doi. Au urmat momente cumplite pentru mama Aurorei careia i se sfasie sufletul cand vede ca aceasta nu mai reactioneaza in nici un fel si ca e cufundata in durere. 
 
Tatal Aurorei a fost grav bolnav, dar cu ajutorul tratamentelor si citostaticelor s-a pus pe picioare. In continuare are probleme cu alcoolul. Sora Aurorei a avut in trecut probleme cu drogurile. In urma unui tratament a reusit sa scape de acest viciu. Aurora ii iubeste si ii ajuta pe toti, chiar si pe tatal ei.

Sursa foto-video: Pro TV

Sursa: Pro TV

Citeste si despre: Dansez pentru tine 2011, dansez, augustin viziru, Aurora Tonea
Mondo News - Ultima ora:
Inchide