Bailando por un sueno 20 iunie: Laura si Bogdan au trecut de duel

21.06.2010


Perechea Laura Cosoi si Bogdan Boanta a reusit sa treaca de duelul cu perechea care reprezinta Peru, in editia de duminica, 20 iunie, a emisiunii "Bailando por un sueno internacional", insa a fost din nou condamnata la duel, pe care-l va sustine duminica, 27 iunie, cu perechile din Spania si Mexic.

Potrivit site-ului Pro TV, regulile de la concursul “Bailando por un sueno internacional” s-au schimbat din nou, chiar daca o astfel de decizie a produs numeroase tensiuni, pe ringul de dans si in afara lui.

Cea de-a saptea editie a competitiei a dus la eliminarea din competitie a perechii din Peru, care a avut sase voturi contra. Doua cate doua, echipele s-au confruntat in duel dansand samba: Romania cu Statele Unite, Franta cu Spania, Mexic cu Argentina. Perechea din Statele Unite a obtinut la samba note de 9 si 10, in timp ce Laura si Bogdan au fost din nou subevaluati de juratul din Anglia, Stuart Bishop, care le-a dat nota 5.

Duminica, 20 iunie, in afara dansurilor din competitie, baietii au dansat pe ritmurile "Pegate" - Ricky Martin. Juratii au ales doi castigatori - Luis David de los Angeles (Mexic) si Kervin Valdizan (Peru) -, care au primit cate un punct.

Fetele au dansat pe ritmurile hit-ului "Bad romance" - Lady Gaga si au primit cate un punct Liz Vega (Mexic) si Valeria Archimo (Argentina).

La cea de-a saptea editie "Bailando por un sueno internacional" cel mai mare punctaj, 169, l-a obtinut perechea din Statele Unite, Jana Petrova - Paul Barris, iar cel mai mic, 135, Laura Cosoi si Bogdan Boanta, care au fost condamnati la duel impreuna cu inca doua perechi: Raquel Ortega - Kim Sole (Spania - 146 puncte), Liz Vega - Luis David de Los Angeles (Mexic - 154 puncte).

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: bailando por un sueno, dansez pentru tine mexic, Laura Cosoi, Bogdan Boanta, bailando por un sueno internacional
Mondo News - Ultima ora:
Inchide