Barbatii nu s-ar casatori cu femeile usuratice, geloase sau foarte dependente de ei

12.11.2014

Sunt femei pe care barbatii le vad doar ca pe niste iubite de scurta durata si, in orice caz, nu ca pe viitoarele sotii. Se poate vorbi despre o fuga de responsabilitate insa realitatea este ca aceste tipuri de femei au ceva care ii alunga pe barbati de langa ele. Aflati care sunt principalele trasaturi feminine de care partea masculina se fereste:
 
1. Nestatornicia
Niciun barbat nu va fi incantat daca actuala lui iubita se lauda cu un trecut amoros bogat. Instinctul ii va spune ca o femeia care a avut foarte multi iubiti insa nicio relatie serioasa nu va avea nicio remuscare in a-l parasi, cu prima ocazie. Cu greu o astfel de femeie ar putea considera casatoria un tel.
 
2. Senzatia de superioritate
Masculii prefera niste partenere puternice si pline de initiativa insa nu vor aprecia niciodata daca vor fi tratati de iubite ca subordonati. Teoretic, cele doua parti trebuie sa se completeze nu sa caute obsesiv sa-si impuna autoritatea una asupra celeilalte.
 
3. Il acuzi ca te inseala desi nu o face
Sa-l acuzi frecvent pe barbatul de langa tine ca te inseala, sa-l suspectezi de asta si sa-l spionezi sau sa declansezi scandaluri pe aceasta tema nu este deloc indicat. Asta daca el chair iti este loial si fidel. Iubitul tau se va satura de crizele de nervi si scenele pe care i le faci inclusiv in public.
 
4. Barfesti foarte mult
Cu totii barfim, insa trebuie sa avem o limita. In cazul in care exagerezi, este normal ca iubitul tau sa se gandeasca, la un moment dat, daca nu cumva il barfesti si pe el. Un barbat nu va acepta langa el o femeie care se poarta ca o tata de la piata. O asfel de femeie nu-i face cinste.
 
5. Esti foarte dependenta de el si pari neajutorata
Cum spuneam , barbatilor le plac femeile puternice, independente si descurcarete. Daca esti neajutorata, depinzi de el din toate punctele de vedere, te plangi ca totul este prea dificil, ca nu faci fata, ii ceri ajutorul pentru orice fleac..atunci exista o problema. Iubitul tau se va simti, al un moment dat coplesit, te va privi ca pe un copil de care trebuie sa aiba grija, pe cand el cauta o femeie matura.
Citeste si despre: NUNTA, FASHION, mireasa, MIRE SI MIREASA
Mondo News - Ultima ora:
Inchide