Bianca Dragusanu, gata de nunta alaturi de Botezatu! Vezi ce rochie de mireasa a probat!

14.01.2011

Bianca Dragusanu este pregatita sa se intoarca oficial la marea ei dragoste, designerul Catalin Botezatu, iar cum tot mai multe voci din lumea mondena speculeaza asupra unei apropiate casatorii intre cei doi, nici satena nu se dezminte.

Astfel, Bianca a imbracat rochia de mireasa, alegand trei modele favorite. Desi a negat zvonurile de nunta sub pretextul unei sedinte foto, ea a probat mai multe rochii de mireasa. Mai mult, satena de la Un Show Pacatos a fost surprinsa de paparazzi admirandu-se in oglinda, in mai multe rochii de mireasa.

Totusi, nu de aceeasi parere este designerul Catalin Botezatu. El a facut o serie de declaratii uimitoare la Antena 1, in emisiunea Un Show Pacatos, potrivit carora este foarte posibila o nunta intre cei di, ba chiar si aparitia unui bebe.

"Subiectul Bianca si Bote va dainui, va da de mancare si va face sa curga multa cerneala de aici incolo. Nimeni nu va sti exact ce a fost, este si va fi intre noi, in afara de o dragoste puternica care s-a nascut cu multi, multi ani in urma, cand Bianca nu era Bianca lui Bote. Cu siguranta, daca va fi o nunta, va fi cu totii invitati. Noi tot timpul am fost un cuplu, eu cu Bianca m-am vazut si de sarbatori si am facut in asa fel sa nu stie nimeni. Important este ca tinem legatura, ca exista tot timpul un prezent, exista tot timpul un trecut, pe care ni-l asumam, poate ca exista un viitor pe care il vom construi impreuna. Am fost, repet, impreuna - poate doar prieteni sau poate mai mult - si in perioada in care am fost despartiti. Orice este posibil, nunta, copil. Important este ca poate vom fi din nou impreuna!", a spus Botezatu, la emisiunea un Show Pacatos.

Sursa foto: Libertatea

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: casatorie, bianca dragusanu, bianca dragusanu mireasa, bianca si bote, nunta bianca dragusanu, nunta botezatu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide