Bianca Dragusanu nu a ales niciun castigator la Burlacita

01.09.2011

 

Burlacita a trecut cu greu prin marea finala, desfasurata in Spania. Ea a vorbit despre dragoste si suferinta romantica. La final, a recunoscut ca iubeste deja pe altcineva!

Pentru Burlacita, finala s-a dovedit mai emotionanta si dificila decat pentru insusi finalisti. Roscata a recunoscut ca resimte melancolie in pragul marii alegeri, aratandu-se usor ingandurata si trista de-a lungul intalnirii private cu Adrian.

"Am nevoie de mangaieri si afectiune tot timpul de la barbatul de langa mine", a marturisit Bianca Dragusanu, atragand in acelasi timp atentia ca in egala masura isi doreste si un barbat cu bani.

La momentul cel mai greu, de final, Bianca Dragusanu a rememorat sentimentele si clipe frumoase traite alaturi de Catalin Botezatu. Trandafirul nu a fost daruit niciunuia dintre concurenti! "Inima mea este in alta parte, mi-am dorit sa ma ascund de propriile mele sentimente, sunt indragostita si iubesc pe altcineva, cred ca s-a vazut de-a lungul filmarilor!", a explicat Bianca Dragusanu.

Se pare ca munca la show-ul Burlacitei a facut-o pe roscata sa isi dea seama cat de importanta este cu adevarat iubirea si mai ales a facut-o sa renunte la orgolii. "Am invatat ca in dragoste trebuie sa ierti, sunt gata sa iert!", s-a confesat Bianca.

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: bianca dragusanu, botezatu, BURLACITA
Mondo News - Ultima ora:
Inchide