Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au logodit - Video

13.09.2011

Ceea ce parea a fi doar un zvon a devenit realitate! Bianca Dragusanu s-a logodit cu Adrian Cristea! Desi s-a tot vorbit ca Bianca e deja "nevasta" cu acte in regula, totul a ramas la nivelul de zvon. Insa "Un Show Pacatos" nu e genul de emisiune in care se umbla cu stiri la mana a doua. Astfel ca, in exclusivitate, Bianca a recunoscut oficial ca este logodita si iubeste cu adevarat. Pentru a sarbatori evenimentul, Dan Capatos i-a pregatit un superb tort rosu. Clasic, nu?
 
"Suntem iubiti oficial, am discutat de casatorie, insa la un stadiu nefinalizat. Viata e imprevizibila.[...] Sunt foarte sigura ca e barbatul care ma completeaza din toate punctele de vedere", a marturisit Bianca, in exclusivitate la Un Show Pacatos.
 
Fosta Burlacita nu s-a sfiit, insa, sa recunoasca dificultatile pe care aceasta relatie le presupune. "Totul se bazeaza pe incredere. E greu sa faci naveta, sa renunti la joburi, nu e chiar usor", a mai spus asistenta lui Capatos.
 
Mai mult, Bianca a tinut sa dezminta zvonurile conform carora ar fi avut o aventura cu Ciprian Marica: "Daca ne cunoastem nu inseamna ca am avut o aventura. Daca ies la masa nu inseamna ca suntem impreuna. Avem prieteni comuni si atat. Nu a fost nimic iesit din comun".
 
Iar Bianca a continuat cu dezvaluirile. Catalin Botezatu ar fi vrut sa o ia de sotie! "A fost un moment in care credeam ca voi avea un copil si o casnicie fericita. Apoi, visul s-a destramat", a marturisit fost Burlacita.
 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, logodna, bianca dragusanu, mondobridal, adrian cristea
Mondo News - Ultima ora:
Inchide