Bijoux by Gabriela - Bijuterii de nunta, veritabile talismane!

07.06.2010

Bijuteriile au fost intotdeauna folosite ca veritabile talismane. Pietrele, cristalele, mineralele pot fi folosite pentru efectele lor curative, protectoare, energizante sau chiar magice. Pentru a afla mai multe despre proprietatile miraculoase ale bijuteriilor, am intrat la magazinul Bijoux by Gabriela, unde am stat de vorba chiar cu Gabriela Hanciaruc, detinatoarea magazinului.

Cum ati pornit?

Intotdeauna primii pasi in viata sunt anevoiosi, dar cu multa, foarte multa munca,  am reusit sa crestem, sa deschidem trei magazine si sa fim apreciati de partenerii de afaceri din Italia, Turcia si alte tari din strainatate. Spre exemplu, Ambasada Italiei a selectat firma noastra pentru a ne cunoaste mai bine partenerii si totodata pentru  tranzactii comerciale. 

Ce gasim la Bijoux by Gabriela?

In magazinul nostru veti gasi o gama diversificata de bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase. Pietrele sunt montate cu multa maiestrie in aur si argint. 

La o bijuterie este mai importanta valoarea metalului sau piatra? 

Metalul pe care este montata piatra are valoare, dar frumusetea bijuteriei a dat-o intotdeauna piatra. Aceasta are proprietati ce ar trebui sa fie cunoscute de cei care le poarta, iar daca ea este aleasa dupa anumite criterii, poate avea efecte benefice si chiar miraculoase asupra organismului si psihicului nostru.

Bijuteriile au fost intotdeauna folosite ca veritabile talismane. Vorbiti-ne despre efectele pietrelor si cristalelor 

Rubinul are efecte tamaduitoare pentru afectiunile cardio vasculare si oftalmologice. Smaraldul intareste memoria, ascute mintea, trateaza insomnia si poate fi utilizat in tratarea ulcerelor gastrice sau arsurilor stomacale. Safirul scade tensiunea arteriala si poate fi util in tratarea cancerului. Cuartul transparent-numit si cristal de stanca este cunoscut ca fiind ”piatra puterii” sau “gheata eternitatii”. Poate fi folosit pentru vitalizarea organismului, pentru energizare si pentru neutralizarea radiatiilor.

Este foarte important sa ne gasim echilibrul in bijuteriile pe care le purtam, dar cum le alegem?

In general o bijuterie se alege in functie de toaleta, insa trebuie sa tinem cont si de proprietatile ei benefice, pentru ca, daca nu stim sa optam luand in calcul necesitatile campurilor energetice, aceasta poate avea efecte opuse beneficiului. Intuitiv fiecare stie ce pietre il ajuta, chiar daca nu crede in efectele lor. Daca un anumit model il atrage in mod deosebit, acea piatra ii este necesara pentru echilibrul energetic si bunastare. Toate bijuteriile sunt frumoase in felul lor, dar trebuie gasita cea care ni se potriveste si ne caracterizeaza. Stim ca fiecare piatra este atasata unei zodii, deci acesta ar fi un alt criteriu dupa care ne putem alege o bijuterie cu piatra pretioasa sau semipretioasa.

PERLE SI DIAMANTE IN ZIUA CEA MARE

Ce bijuterii (pietre) recomandati mireselor?

Se spune ca cea mai frumoasa zi este cea in care imbraci rochia alba de mireasa. Dupa cum se stie, albul este simbolul puritatii. Bijuteriile cu perle si diamante, montate in argint si aur alb, completeaza cel mai bine rochia de mireasa. Atat perla cat si diamantul ofera purtatoarei o nota de rafinament, eleganta, reusind sa o puna in valoare, atragand atentia celor din jur. Pe langa acestea, bijuteriile cu zirconiu (diamant sintetic) sunt de asemenea potrivite pentru a fi purtate in aceasta zi. Cu referire la aceste pietre au circulat diferite mituri care le-au atribuit puteri miraculoase. Acestea sunt simbolul bogatiei, fericirii si prosperitatii materiale, ele regasindu-se in bijuteriile de coroana, precum si in tezaure.

Unde va gasim?  

In magazinele noastre din Roman, situate pe Str. Nicolae Titulescu, Nr.7 A (B-dul Roman Musat Nr. 23) si pe Str. Rahovei, Bl. 3 parter. In Bucuresti ne gasiti pe B-dul Unirii, Nr.6, Bl. 8C, parter. 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: bijuterii, NUNTA, verighete, bijoux by gabriela, magazine bijuterii, magazine verighete
Mondo News - Ultima ora:
Inchide