Botezatu si-a facut testamentul - Video

06.10.2010

Designerul Catalin Botezatu a marturisit in emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, ca si-a facut testamentul inca de acum doi ani, cand a trecut printr-o perioada mai proasta din punct de vedere al sanatatii.

"Mi-am facut testamentul acum vreo doi ani. Am avut o pasa proasta si mi l-am facut. E normal, moartea este o chestie fireasca, e un pas normal", a spus Botezatu.

Creatorul de moda a vorbit despre problemele sale medicale, in contextul in care zilele trecute a suferit un preinfarct. El a marturisit ca s-a dus la medic din cauza unei dureri de cap insuportabile, insa acolo a descoperit ca a suferit un preinfarct. 

"Am alergat extraordinar de mult si de trei-patru zile ma durea foarte tare capul, lucru care mi se intampla chiar si acum. Nu am mers pentru inima la medic, ci din cauza acestei dureri care ma scotea din sarite. De atunci sunt monitorizat non-stop, trebuie sa tin un aparat pe corp pana maine (n.r. joi), dar am refuzat internarea pentru ca nu-mi permit acest lucru. Am foarte multe proiecte, chiar si internationale, in care sunt implicati sute de oameni si e o chestie care tine de profesionalism", a declarat Botezatu.

 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, testament, testament Botezatu, creatii de moda 2011
Mondo News - Ultima ora:
Inchide