BURLACITA, 30 septembrie 2015: Daniela Crudu, sarut pasional cu un concurent

30.09.2015

BURLACITA, 30 SEPTEMBRIE: O noua editie BURLACITA are loc miercuri, 30 septembrie 2015, la Antena 1. In editia din aceasta seara, BURLACITA DANIELA CRUDU isi sarbatoreste ziua de nastere impreuna cu concurentii si are parte de primul sarut adevarat din concurs, asa cum chiar ea recunoaste, potrivit hotweek.ro. Cine va fi eliminat in ultima editie BURLACITA? Vedem in aceasta seara.

Oricum, un lucru e clar. BURLACITA Daniela Crudu si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de concurenti, cu sampanie, muzica si saruturi fierbinti.

BURLACITA, 30 SEPTEMBRIE: Daniela Crudu a împlinit 26 de ani în timpul filmarilor pentru reality show-ulBURLACITA, asa ca nu a rarat ocazia de a petrece într-un club alaturi de cei care spera sa o cucereasca pentru totdeauna.

Daniela Crudu a împlinit 26 de ani în timpul filmarilor pentru reality show-ul BURLACITA, asa ca nu a rarat ocazia de a petrece într-un club alaturi de cei care spera sa o cucereasca pentru totdeauna.

BURLACITA, 30 SEPTEMBRIE: Miercuri, 30 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla ce cadouri a primit frumoasa burlacita si cum s-a distrat anul acesta de ziua ei. „Nu-mi doream de ziua mea decât sa-i vad pe toti acesti barbati cântându-mi La multi ani! si dorindu-si sa fie cu mine”, povesteste Cruduta.

Afla AICI ultimele noutati din show-ul BURLACITA

Citeste si despre: BURLACITA, concurenti burlacita, daniela crudu, hotweek.ro, burlacita 30 septembrie, crudu, daniela crudu burlacita
Mondo News - Ultima ora:
Inchide