Burlacita Bianca a eliminat cel mai timid concurent - Video

29.07.2011

 

Bianca Dragusanu se teme ca in loc de iubire, inspira pretendentiilor sai retineri si temeri. "Va intimidez? Sa nu credeti ca umblu dupa bani!", a precizat Burlacita.
 
Burlacita a ajuns la concluzia ca pretendentii sai sunt mai putin indrazneti si mai mult intimidati de prezenta ei. Intr-un cadru romantic, inspirat de o secventa a peliculei Piratii din Caraibe, Bianca Dragusanu a punctat problema ei principala, intrebandu-si direct pretendentii daca se simt intimidati.
 
"Am senzatia ca va intimidez, sunteti veseli si va distrati pana apar eu, in clipa urmatoare parca va speriati de mine. Sper ca nu plecati urechea la zvonurile lansate prin presa, cum ca o femeie ca mine urmareste doar barbatii cu bani. Nu este adevarat, dincolo de bani imi doresc un suflet aproape de mine. Am venit aici sa ma indragostesc!", a spus Bianca Dragusanu.
 
Burlacita a decis sa ia taurul de coarne si a invitat la discutii private pe unul dintre prentendentii sai. Nu s-a aratat prea multumita de calitatile de cuceritor ale lui Claudiu, pe care l-a caracterizat drept imatur.
 
Din pacate, episodul Piratiilor din Caraibe a marcat si o problema de sanatate a Burlacitei care din pricina regimului de slabit a lesinat in timpul filmarilor. Pana si Catalin Botezatu s-a aratat dezamagit de reactia baietilor: "Sunteti niste mameluic epilati, nu pirati!", le-a spus designerul, dezamagit ca nu doar Biancai i s-a facut rau, ci si la doi dintre pretendentii sai.
 
La randul sau, Andrei C. tremura si el in momentul in care o invita pe Bianca Dragusanu la o intalnire surpriza, insa incearca sa dea vina nu pe pe emotii, ci pe dezvaluirea unor secrete profesionale.
 
A doua zi, patru dintre concurenti sunt supusi unei probe menite sa scoata tot ce au mai masculin la suprafata: batai in namol, la celebrul spa Babel din Turcia.
 
Castigatorul luptelor in namol, Andrei Jilavu are parte de o intalnire privata cu Burlacita, la spa, acolo unde cei doi se gasesc dezbracati in aceeasi cada de jacuzzi si intretin o atmosfera relaxanta, facand schimb de complimente.
 
Intalnirea cu Bogdan insa a spart orice tipare. Bianca Dragusanu a scapat mai multe tipete de placere, bucurandu-se de gadilaturile unor pesti pusi pe facut manichiura. In timpul acestei intalniri, Burlacita a vorbit si serios si deschis despre dragoste si alti barbati, lasand sa se inteleaga ca prima ei iubire a cunoscut-o de curand si din descriere, pare sa fi fost vorba despre Catalin Botezatu.
 
La ceremonia de eliminare, Robert a fost cel care a pierdut marea batalie pentru inima Burlacitei. Bianca Dragusanu a lasat sa se inteleaga ca timiditatea pretendentului i-a atras nesansa de a continua lupta pentru cucerirea femeii dorite.
 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: bianca dragusanu, BURLACITA, concurenti burlacita
Mondo News - Ultima ora:
Inchide