BURLACITA, emisunea din 8 noiembrie despre care Hotweek.ro prezinta un scurt rezumat

08.11.2015

Hotweek.ro propune un nou episod al emisiunii "Burlacita" in care tanara Daniela Crudu are de fcaut un nou pas in alegerea celui alaturi de care ar urma sa-si petreaca tot restul vietii.
 
BURLACITA 8 NOIMEBRIE 2015. De curand, Bianca Dragusanu, vedeta a showbiz-ului autohton, una dintre cele mai bune prietene ale Daniela Crudu, declara ca deznodamantul productiei tv Burlacita la care Cruduta a fost actor principal a fost unul fericit in conditiile in care este foarte probabil ca la anul sa avem parte de nunta Burlacietei cu alesul din marea finala.
 
BURLACITA 8 NOIMEBRIE 2015. Informatii venite insa pe surse apartinand principalelor tabloide autohtone nu sunt insa la fel de optimiste. Barbatul pe care Daniela Crudu l-a ales in finala competitiei pentru a-i fi alaturi chiar si pentu tot restul vietii o evita pe Burlacita fara ca acest lucru sa fie strans legat de clauzele contractuale cu televiziunea care a difuzat show-ul.
 
BURLACITA 8 NOIMEBRIE 2015. Alesul Burlacitei pare a fi un tanar destul de experimentat la capitolul relatii sentimentale concumate in contextul in care zvonurile il dau in postura de barbat divortat si tata de copii.
 
Citeste strea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: BURLACITA, BURLACITA 8 NOIEMBRIE, BURLACITA 8 NOIEMBRIE 2015
Mondo News - Ultima ora:
Inchide