Burlacita i-a zapacit pe concurenti pe terenul de golf

22.07.2011

Terenul de golf de la Belek s-a transformat intr-o veritabila camera medievala de tortura pentru pretendentii la inima Biancai Dragusanu. Pentru ca nu au invatat sa joace golf, Burlacita i-a pedepsit pe acestia intr-un mod exemplar, similar cu cel folosit de invatatoare in clasele primare.

In Turcia, gazdele i-au primit cu piscina, soare, fete frumoase da si Macho Man, melodia celor de la Genesis. Infierbantat, Andrei Jilavu si-a bagat inghetata in chiloti, iar apoi s-a plimbat pe malul piscinei, mandru de noile dimensiuni. Catalin Botezatu a ironizat outfit-ul avocatului, dar acesta nu a dorit sa se schimbe nici in ruptul capului.

Pentru a afla cine are simtul gaurii dezvoltat, Bianca Dragusanu isi astepta candidatii pe terenul de golf. Primul luat in colimator a fost Andrei Jilavu, despre care Bianca a aflat ca e in calduri, iar replica acestuia a fost una pe masura: „sunt destule garduri".

Bote i-a invatat pe baieti care e pozitia necesara pentru a lovi corect mingea de golf, insa toti aveau o singura intrebare: „unde e gaura?". Din pacate niciunul nu a nimerit-o, desi toti si-au dat silinta.

Asa ca au decis sa castige cel ce a aruncat mingea de golf cel mai departe. Castigatorul a primit un pupic, de la Bianca, tot ea fiind cea care i-a batut la fund cu crosa pe „looseri".

Burlacita l-a chemat la o intalnire privata pe Adrian, care, pe langa detalii despre dieta pe care ar trebui sa o tina in fiecare zi, i-a dezvaluit ca s-a certat cu o fata din cauza ei. In ianuarie, Bianca a fost cu Cristea, in acelasi club in care era si el. Fiind alaturi de iubita lui, aceasta s-a suparat ca Adrian se uita doar dupa roscata. Aceasta i-a spus ca e o femeie foarte fidela si chiar s-a aratat interesata de istoria tatuajelor aflate pe corpul partenerului de discutie, vizibil stanjenit de curiozitatea roscatei.

In momentul in care se afla pe terenul de golf, avocatul a spus ca ii va dansa Biancai din buric, si a fost somat de Praz sa isi respecte promisiunea,dar nu a reusit. Lucrurile au degenerat, Andrei contestand serios cariera profesionala a „domnului avocat". Si Bianca l-a luat in primire pe Florin, facandu-l mincinos. Din pacate, nici prezenta ei nu a aplanat conflictul. Bote a incheiat brusc sedinta ad-hoc, dar resentimentele au ramas.

A doua zi a debutat cu un meci de volei pe plaja, intre echipa condusa de Bianca si cea a creatorului de moda. Dincolo de ironiile adresate de baieti la adresa avocatului, care credeau ca are implanturi cu silicon in sani, a castigat echipa Burlacitei, care a sarbatorit ca atare victoria, udandu-i cu furtunul pe toti pretendentii. Fiind constient de greseala pe care a comis-o, avocatul si-a cerut scuze Biancai, dar acesta le-a acceptat cu un „da, ma rog" care nu anunta nimic bun.

Bogdan a fost chemat la o intalnire privata, pe o salupa, in largul marii. Acesta i-a dezvaluit ca ii e frica si de inaltime si, mai in gluma mai in serios, si de intuneric. Bianca se teme, in schimb, de viteza, dobandind aceasta fobie dupa un accident in urma caruia a ajuns in coma si a fost obligata sa stea 7 luni in scaun cu rotile. Cei doi au ajuns in aer, dar si pe apa, iar pe final, Burlacita l-a invatat sa danseze.

Vazand ca Robert e cel mai retras, Bianca l-a invitat pe acesta la masa si a incercat sa-l descoasa. A aflat ca a iesit recent dintr-o relatie de 6 ani pe care a considerat-o singura importanta din viata lui. Nu a inselat-o pe partenera lui, nu a mintit-o ca o iubeste, desi au fost momente in care au ascuns adevarul. Speech-ul lui a impresionat-o pe Burlacita, care i-a oferit un trandafir menit sa-l scuteasca de emotii in acest episod.

Avocatul Florin Filip, in schimb, nu a avut acelasi noroc si a plecat acasa fara nici un trandafir, platind pentru tensiunea creata in mod repetat in randul pretendentilor. Motivul eliminarii a fost nepotrivire de caracter. Nici macar la final el nu a dorit sa se impace cu Praz.

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: bianca dragusanu, botezatu, BURLACITA, concurenti burlacita
Mondo News - Ultima ora:
Inchide