Burlacul: Elena este concurenta eliminata in ultima emisiune. Video

22.03.2012

Emotii si multa pasiune in ultima emisiune Burlacul. Fetele au scos la inaintare artileria grea, adica lacrimi, amenintari si suspine, toate pentru a castiga inima burlacului Vladimir Draghia.

 
Saptamana a inceput cum nu se poate mai bine pentru concurentele de la Burlacul. Au fost chemate in "Austria", la o statiune de la poalele Semenicului, pentru a petrece cateva nopti fierbinti alaturi de Vladimir Draghia. 
 
Multumite si entuziasmate, fetele si-au pregatit cu grija excursia - cateva zambete, pentru inceput, si prajituri pe placul "Burlacului".
 
Doua dintre fete au sarit la atac dintre primele clipe. Banuind ca Vladimir Draghia are iubita, i-au cerut sa lamureasca situatia. Iar raspunsul a venit prompt.
 
Cateva dintre pretendente, mai norocoase, au fost invitate la o sesiune de schi. Si s-au prezentat la datorie asa cum stiu ele mai bine - pe tocuri. "E mai mult decat pot duce", a exclamat Burlacul, nedumerit de atitudinea fetelor. 
 
La un moment dat, si-a facut aparitia si Catalin Botezatu. Constient ca lupta presupune si o doza mare de superficialitate, designer-ul le-a indemnat pe fete sa dea cartile pe fata. 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: botezatu, burlacul, vladimir draghia, elena ramona
Mondo News - Ultima ora:
Inchide