Burlacul si Ana Maria Savu se pregatesc de nunta si de o luna de miere in Brazilia

06.07.2011

A vrut sa participe la emisiunea Burlacul ca sa invete ce se intampla in spatele camerelor. O alegere care i-a schimbat viata.

Ana Maria Savu, finalista emisiunii de la Antena 1, a gasit fulgerator ce multe tinere viseaza: un logodnic sarmant, viitor sot, si celebritate. Insuficient, spune Ana. Fara educatie, nu reusesti cu adevarat. Si s-a intors la scoala.

Castigatoarea emisiunii concurs, dar si a inimii lui Edward, a declarat ca incepe sa se maturizeze, deoarece acum incearca sa paseasca pe un alt drum, diferit de cele cu care ea era obisnuita. Daca pana acum privea viata doar din punctul ei de vedere, dupa logodna cu Burlacul, vede totul si prin prisma lui Edward.

De mica si-a dorit sa lucreze in televiziune, asa ca emisiunea Burlacul i-a deschis portile. Dupa cateva zile petrecute cu cel ce a ales-o, blonda s-a intors in tara, pentru a termina facultatea. Ana s-a inscris la Intact Media Academy in prima promotie, dar filmarile pentru show-ul difuzat joi seara au tinut-o departe de clasa. A revenit insa cu forte proaspete, hotarata sa afle toate secretele jurnalismului. Are si profesori pe masura. Cei mai buni, conform propriilor declaratii.

Pana la o cariera implinita, Ana mai are de trecut un test al emotiilor: nunta cu Edward. Desi planurile de casatorie sunt abia la inceput, logodnica Burlacului stie exact cum vrea sa fie ziua cea mare: va fi cel tarziu pana in primavara anului viitor si in fata ofiterului de stare civila va purta o rochie cu dantela.

Desi emisiunea i-a schimbat viata peste noapte, Ana isi doreste doar liniste. Cei doi indragostiti se pregatesc acum de nunta si de o luna de miere in Brazilia.

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: NUNTA, burlacul, Edward Strohlen, Ana Maria Savu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide