Cabral si Andreea Patrascu se casatoresc religios! Video

04.06.2011

Bat clopotele de nunta pentru Cabral. Vedeta de la Acasa TV se casatoreste religios, sambata, cu frumoasa Andreea Patrascu. Dupa ceremonia religioasa, Cabral si-a invitat prietenii si familia la o petrecere pe cinste. 

Cabral a tinut sa dezminta fabuloasele sume speculate de presa pentru nunta sa. "Ca sa concluzionez: nu costa nunta asta cat s-a scris in ziare, lumea parca a inebunit total. Meniul costa 130 de euro. Punct", a incheiat Cabral. Cabral Ibacka si Andreea Patrascu s-au casatorit religios miercuri.

Andreea Patrascu si Cabral au devenit inca de miercuri oficial sot si sotie, dupa ce au spus clar si raspicat "Da" in fata ofiterului de stare civila. "Imi era teama ca nu cumva sa se razgandeasca", a glumit Cabral, care a asteptat cu rasuflarea taiata ca Andreea sa spuna "Da" in fata ofiterului de stare civila. Cei doi au fost extrem de emotionati si nici cuscrele nu si-au mai putut opri lacrimile de fericire.
 
Actrita a purtat o rochie corai cu dantela, asortata cu pantofii peep-toe, cu buchetul de flori si... cu cravata lui Cabral. Evenimentul a fost unul plin de emotie, atat actuala doamna Ibacka cat si nasa cuplului, Irina, sotia actorului Razvan Fodor, au plans pe perioada ceremoniei. 

Vom reveni cu fotografii de la eveniment!
 

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, rochie de mireasa, Cabral, nunta Cabral, andreea patrascu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide