Carla Bruni joaca in Midnight in Paris, un film regizat de Woody Allen

28.07.2010

 
Carla Bruni a inceput filmarile la "Midnight in Paris" (
Miezul noptii in Paris), pelicula regizata de Woody Allen. Prima doamna a Frantei si-a facut, astfel, debutul in cinematografie, alaturi de actorul american Owen Wilson.

Regizorul Woody Allen a inceput la Paris filmarile la cea mai noua productie a sa. Cu parul prins intr-un coc neglijent si imbracata lejer, prima doamna a filmat dupa-amiaza imbracata cu o tunica alba, jeansi si balerini pe o straduta mica din cel de-al V-lea arondisment parizian. Primul cadru din comedia romantica "Midnight in Paris", in care apare Carla, o infatiseaza intrand si iesind dintr-o bacanie din arondismentul cinci din Paris. Sotia presedintelui Frantei joaca rolul unui curator.

Comedia romantica spune povestea unui cuplu a carui viata este bulversata de o calatorie in capitala Frantei. Alaturi de Bruni-Sarkozy, Marion Cotillard, Rachel McAdams si Kathy Bates fac parte din distributie.

"Midnight in Paris" este un film cu buget de 20 de milioane, cu o distributie bogata din care fac parte Marion Cotillard, diva Frantei de la Hollywood, dar si Adrian Brody, Kathy Bates si Rachel McAdams.

Sursa foto: AFP/Miguel Medina

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Carla Bruni, Midnight in Paris, Woody Allen, paris
Mondo News - Ultima ora:
Inchide