Castigatoare Miss Romania Fashion TV 2010: Sandra Bachici, Andra Pop si Raluca Hurmuzache

07.12.2010

Sandra Bachici din Timisoara a fost aleasa Miss Romania Fashion TV 2010, frumoasa bruneta urmand a reprezenta tara noastra la finala Miss World a FTV.

Sandra are doar 17 ani si este convinsa ca viata ei va fi dedicata scenei. "Locul meu este pe podiumurile de frumusete", spune timisoreanca.

Concursul Miss Romania Fashion TV 2010 s-a desfasurat, luni seara, in Crystal Palace Ballrooms din Capitala. Din juriu au facut parte designerul Catalin Botezatu si fotbalistul Andrei Cristea.

VEZI COLECTII LANSATE LA PREZENTARILE FASHION TV

20 de fete frumoase au concurat pentru acest titlu si au trecut prin trei probe: a costumelor populare, proba costumelor de baie si proba rochiilor de seara. Creatii purtate pe catwalk au fost semnate de Nausica Mircea si Ersa.

Castigatoarea titlului Miss Romania 2010 este Sandra Bachici (17 ani) din Timisoara. Locul al doilea fost castigat de Andra Pop (16 ani) din Oradea, iar locul al treilea a fost luat de Raluca Hurmuzache din Focsani.

Castigatoarea titlului Miss Romania Fashion TV 2010 va participa la finala Miss World FTV, care va avea loc in Insula Sanya din China.

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: Fashion TV, Sandra Bachici, Miss Romania 2010, Miss Romania Fashion TV 2010, castigatoare Miss Romania FTV 2010
Mondo News - Ultima ora:
Inchide