CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Cine este castigatorul finalei Romanii au Talent de la Pro TV

03.06.2016

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Astazi aflam cine este castigatorul finalei Romanii au Talent 2016. HotWeek.ro scrie ca mult asteptata finala ROMANII AU TALENT are loc vineri, 3 iunie 2016, la Pro TV, unul dintre cei 16 concurenti urmand ca ia marele trofeu. Florin Calinescu, Andra, Mihaela Radulescu si Andi Moisescuvor juriza pentru ultima oara acest sezon ROMANII AU TALENT 2016. AICI VEZI in timp real informatiile privind castigatorul finalei Romanii au Talent 2016. 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Va reusi Laura Bretan sa fie marea castigatoare a editiei Romanii au Talent 2016? Revelatia juratilor si publicului, Laura Bretan va face cu siguranta o figura frumoasa si in finala Romanii au Talent de vineri, 3 iunie 2016. Sa ne amintim ca la preselectii a starnit lacrimi de emotie si o uimire generala atat in juriu, cat si in randul publicului, la auzul vocii divine a talentatei Laura Bretan. Abia asteptam sa o vedem in marea finala Romanii au Talent 2016 si sa vedem daca va castiga, in conditiile in care a fost alegerea prezentatorilor de a o trimite in marea finala.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016.

Iata, am ajuns si la finala Romanii au talent 2016! Concurentii sunt gata de lupta finala pentru marele premiu, in scurt timp vom afla cine este cel mai talentat roman si castigatorul marelui premiu in valoarea de 120.000 de euro! In marea finala ROMANII AU TALENT 2016 sunt 16 finalisti, care au repetat neintrerupt pentru showul din marea finala din 3 iunie.

ROMANII AU TALENT, MAREA FINALA 2016 LIVE. Tot ce trebuie sa stii despre finala Romanii au Talent

ROMANII AU TALENT, 3 IUNIE 2016. The grand finale Romanii au Talent 2016, LIVE. Laura Bretan a castigat inimile Romanii au TalentCASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. O data pe an, marea finala Romanii au Talent reuneste puterile unor eroi fantastici, virtuozitatea plina de eleganta, umorul plin de savoare, pasiunea traita ca o legatura de sange si dragostea care trece orice granite. Acestea sunt fortele talentului! ACUM E ACUM! Voteaza-ti eroul, vineri, in finala sezonului sase Romanii au talent!

Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian fac parte dintre finalistii acestui sezon, care te vor uimi vineri cu momente extraordinare.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Extrem de expresiv, Cristian Zlatan a impresionat juratii si publicul la preselectii si in prima semifinala cu doua numere perfecte de breakdance. Cristian a primit ropote de aplauze, iar miscarile lui au ridicat sala in picioare de fiecare data si au umplut scena de energie si vibratie.

Florin Zgavardici si Constantin Bardan au demonstrat atat la preselectii, cat si in cea de-a doua semifinala, ca tineretea nu are varsta. Cei doi concurenti au prezentat doua satire muzicale si au creat in ambele etape ale competitiei o atmosfera de neuitat.

LAURA BRETAN IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur de la Pavel Bartos si Smiley

ROMANII AU TALENT 2016. LIVE PRO TV. Cum a fost ultima semifinala sezonul 6 Romanii au Talent

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Anisia Gafton i-a cucerit pe toti cu umorul ei incredibil. Concurenta a adus la preselectiile Romanii au talent si in cea de-a doua semifinala momente de stand-up comedy care au produs hohote de ras. Anisia a ajuns rapid la sufletele tuturor, iar juratii au felicitat-o cu fiecare ocazie.

La preselectii Nadia Budurusi a prezentat un numar de dans la bara, iar in semifinala a doua a surprins cu un moment inedit de flying pole. Concurenta a fost feminina, senzuala, iar elementele extrem de dificile executate la bara mobila i-au adus aplauze si aprecieri.

Preferatul Andrei din etapa preselectiilor, Manuel Chivari, a creat si in cea de-a treia semifinala Romanii au talent un moment muzical memorabil. Manuel a demonstrat ca este pregatit pentru o cariera in acest domeniu si a impresionat cu timbrul sau vocal special.

LAURA BRETAN, copilul minune de la Romanii au Talent 2016! Laura este vedeta in SUA. VIDEO

CINE SUNT CONCURENTII CALIFICATI DUPA PENULTIMA SEMIFINALA ROMANII AU TALENT 2016

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Dupa ce la preselectii i-a uimit pe jurati cu talentul sau si cu determinarea de care da dovada in ceea ce priveste pasiunea lui pentru dans, Florin Bontea a revenit in semifinalele competitiei si i-a cucerit pe toti cu un numar extraordinar de breakdance.

Cezara Blioju i-a incantat pe jurati la preselectii si in etapa semifinalelor LIVE cu doua momente de dans contemporan pline de semnificatii. Cezara si-a exprimat perfect sentimentele pe scena si a creat povesti prin intermediul miscarilor de dans.

Fratii Adrian au adus emotia si energia pe scena de la Romanii au talent la preselectii si in cea de-a patra semifinala. Cei doi concurenti i-au cucerit pe toti cu talentul lor desavarsit si cu cele doua momente senzationale de dans contemporan prezentate.

Vineri ii poti vota pe cei 16 finalisti, dupa START VOT, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numarul 1200, folosind codul de concurs al fiecaruia – 61 Laura Bretan, 44 Lifestyle, 08 Andrei Surdu, 56 Bruce & Istvan, 45 Resciebelle Santiago, 52 Rustin Dust, 59 Free Balance, 11 Mara Pruna, 12 Cristian Zlatan, 15 Florin Zgavardici si Constantin Bardan, 21 Anisia Gafton, 24 Nadia Budurusi, 32 Manuel Chivari, 35 Florin Bontea, 36 Cezara Blioju, 48 Fratii Adrian.

 

Sursa: HotWeek

Citeste si despre: castigator romanii au talent 2016, cine a castigat romanii au talent 2016, romanii au talent 3 iunie 2016
Mondo News - Ultima ora:
Inchide