Catalin Botezatu: Mi-as dori ca sotia mea sa fie permisiva!

19.11.2014

Pana de curand, celebrul designer Catalin Botezatu parea un burlac convins poate si din cauza faptul ca toate relatiile sale de dragostea au fost sortite esecului.
 
Lucrurile s-au schimbat insa si inima lui Botezatu nu mai pare de neclintit. A acceptta chiar sa faca un portret al femeii ideale alaturi de care nu ar ezita sa-si petreaza tot restul vietii.
 
Desi recunoaste ca ar face o serie de sacrificii pentru viitoarea lui sotie, Catalin Botezatu a tinut sa specifice ca aceasta ar trebui la randul ei sa indeplineasca o serie de conditii.
 
Desi a marturisit ca este capabil sa-si trateze sotia asemenea unei printese, dorinta de aventura a designerului cu greu poate fi infranta, astfel incat, partenera lui de viata ar trebui sa fie o "persoana permisiva".
 
"Sunt un barbat care ar avea grijia de familie, care ar deveni foarte responsabil pentru ca si-ar trata sotia ca pe o printesa. As investi totul in familia mea, sunt un om caruia ii place sa se plimbe, as plimba-o prin toata lumea. Pentru mine, femeia este o eticheta,d eci ar trebui sa fie imbracata cel mai frumos. Femeia ar avea totul de la mine. Daca ar trebui sa intruneasca o conditie, mi-as dori ca ea sa fie permisiva", a spus Catalin Botezatu, la Kanal D.
Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, NUNTA CATALIN BOTEZATU, SOTIE CATALIN BTEZATU, COLECTIE CATALIN BOTEZATU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide