Catalin Botezatu: Nu sunt atat de artist si de boem cum cred unii!

16.02.2011

Pentru cei care se intreaba ce a mai facut in ultima vreme Catalin Botezatu – dincolo de aparitiile in tabloide si emisiuni de divertisment –, raspunsul s-ar putea sa fie neasteptat. si de data asta e vorba de business.

Cum? N-o sa ma intrebi ce mai face Bianca (Bianca Dragusanu – n.r.)?“ – acesta este primul lucru pe care il spune Catalin Botezatu, inainte de discutia cu MONEY EXPRESS. Designerul gandeste cu voce tare: „Nu sunt atat de artist si de boem cum cred unii. Sunt extrem de rational si dur atunci cand vine vorba de afaceri. Dar pe cine intereseaza ce muncesc, cand presupusele mele relatii intime vand asa de bine?“. Se vede cu ochiul liber ca este incantat sa vorbeasca despre businessul Catalin Botezatu, pentru ca, dincolo de show-uri glamour de catwalk, cercul de celebritati din jur si stilul de viata extravagant, moda este si o afacere profitabila.
 
Iar criza economica, ce sta pe buzele ori­cui acum, nu pare sa-l tina treaz noaptea. „Care criza? Abia am timp sa respir“, spune el. Declaratie de imagine sau adevar?
 
IN CIZMA ITALIANA. Spui Catalin Botezatu, spui lenjerie intima pentru barbati. Perceptia, indreptatita la un moment dat – intr-adevar, Botezatu a intrat in lumea afacerilor via lenjerie –, e insa una de mult depasita. Catalin Botezatu, in varsta de 44 de ani, are acum, dincolo de segmentul care l-a facut cunoscut, si creatii vestimentare prét-à-porter, si colectii de haute couture, camasi, incaltaminte de femei si alte accesorii, plus parfumuri.
 
Businessul de moda e in plin avant, iar Botezatu e favoritul multora. „2010 a fost un an de doua ori mai bun decat 2009. Am avut o crestere de 25%“, sustine designerul. 
 
Si daca tot am ajuns la brandul „Catalin Botezatu“, acesta este tot atat de greu de estimat in cifre ca si portofoliul creatorului de moda. In primul rand pentru ca Botezatu nu are de gand sa vanda. „As vinde pentru un pret de la 100 de milioane de euro in sus. Sub aceasta suma nici nu m-as obosi sa discut“, spune el, lasand sa se inteleaga ca suma respectiva nu este un pret de piata.

Citeste mai mult despre afacerile si brandul Botezatu pe Money Express

Sursa: Money Express

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, colectie Botezatu, rochii Botezatu, Bote, afaceri Botezatu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide