Catalin Botezatu si Marilena Nitu, apropiati ai familiei lui Muammar Gaddafi

20.03.2011

 


Catalin Botezatu si Marilena Nitu s-au aflat, in urma cu mai multi ani, in apropierea familiei liderului libian Muammar Gaddafi. Astfel, cei doi i-au cunoscut pe fiii dictatorului libian in diferite imprejurari, scrie libertatea.ro, care mai subliniaza ca despre Marilena Nitu au existat relatii amoroase cu unul dintre ei.

Marilena Nitu ar fi fost iubita lui Al Saadi Gaddafi, fiul cel mic al presedintelui Muammar Gaddafi. Informatia a tinut prima pagina a tabloidelor in urma cu noua ani. Ba chiar au aparut si fotografii cu fiul dictatorului libian si actuala sotie a lui Miron Cozma. Imaginile fusesera publicate de un ziar italian, iar tabloidele din Romania au scris pe prima pagina ca Marinela va fi viitoarea nora a lui Gaddafi.

De fapt, toata povestea a inceput in localul Smailas, din Sardinia, in 2002, la care, la acea vreme, canta romanca, mai scriu jurnalistii de la Libertatea. Ambii fii ai dictatorului au venit sa o vada pe Marinela, iar dupa spectacol au cunoscut-o si personal. "Cei doi tineri doar m-au felicitat cu amabilitate pentru melodiile mele. Asta e tot", spunea atunci Nitu.

La randul sau, Catalin Botezatu a avut si el legaturi cu familia lui Muammar Gaddafi. Designerul are numai cuvinte de lauda mai ales despre Saif, fiul de 38 de ani al liderului libian, despre care spune ca este o persoana foarte discreta. Saif Gaddafi  a participat la prezentarile lui de moda din occident, a marturisit Bote.

Afla mai multe pe site-ul libertatea.ro

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: bijuterii, botezatu, Marilena Nitu, Muammar Gaddafi, fii Gaddafi, Al Saadi Gaddafi
Mondo News - Ultima ora:
Inchide